iPhone servis
Brze i kvalitetne zamjene stakla i baterije

iPhone servis svih Apple modela

Kompletna usluga

iPhone servis svih kvarova i mehaničkih oštećenja, od iPhone 4 modela pa do trenutno najnovijih modela. Prethodno servisu vrši se profesionalna i detaljna dijagnostika kvara Vašeg uređaja, koja je u potpunosti besplatna. Nakon dijagnostike kontaktiramo Vas s točnim rokom i cijenom popravka, a vi odlučujete da li želite ili ne želite popravljati svoj iPhone.

Najbrži iPhone servis

Modularne iPhone servise koji uključuju zamjenu jednu do dvije komponente poput ekrana, tipki i fleksibilnih kablova, baterije i sl. odrađujemo unutar 30 minuta od zaprimanja uređaja. Kompleksniji popravci poput smočenih uređaja i uređaja s većim fizičkim oštećenjima koji zahtijevaju detaljniju dijagnostiku popravljeni su najčešće u roku 1-3 radna dana.

  Ime

  Email

  Poruka

  • Jamstvo na sve ugrađene dijelove i rad je 6 mjeseci, a detaljne uvjete jamstva saznajte ovdje. Svi dijelovi su original Apple i uređaj ne javlja greške o neuparenosti / neoriginalnim dijelovima nakon ugradnje.

  Zamjena ekrana

  Zamjena stakla osjetljivog na dodir i LCD/OLED ekrana. Servis je gotov unutar 30 minuta, a dio se mijenja original OEM dijelovima.

  Zamjena baterije

  Zamjeni dotrajalu ili neispravnu bateriju novom originalnom baterijom s 100% kapacitetom

  Zvučnici i mikrofoni

  Neispravan zvučnik ili mikrofon na kojem je reprodukcija zvuka onemogućena ili smanjena mijenjamo s novim u svega 30 minuta

  Konektor punjenja

  Ukoliko se Vaš uređaj ne puni ili je potrebno namještati kabel kako bi se pokrenulo punjenje vrijeme je za iPhone servis
  iPhone servis

  Zadnje staklo / kućište

  Kod jačih udaraca ili padova dolazi do pucanja zadnjeg stakla čiju izmjenu vršimo unutar nekoliko sati od zaprimanja na servis

  Face ID

  Kvar u radu senzora lica zahtjeva dijagnostiku jer možda uključuje neispravnost dijelova koji služe skeniranju lica

  Zamjena kamera

  Defekti u radu prednje ili neke od zadnjih kamera iPhone uređaja otklanjaju se izmjenom kamere, a navedeno je gotovo u 30 minuta

  Tipke

  Tipkama za razinu glasnoće zvuka ili zaključavanje uređaja treba zamijeniti fleksibilni kabel, iPhone servis traje 1h
  -
  Što napraviti prije servisa?

  Ispratite korake i preporuke koje smo napisali za vas i Vaš uređaj prije nego ga donesete na servis

  Što napraviti prije servisa

  -
  Uklanjanje iClouda

  Saznajte kako ukloniti poveznicu iCloud računa i vašeg Apple uređaja

  Uklanjanje iClouda s Apple uređaja

  -
  Spašavanje podataka

  Spašavamo podatke iz smočenih i teško uništenih uređaja

  Spašavanje podataka s Apple uređaja

  -
  Matične ploče

  iKlinika vrši popravke matičnih ploča svih Apple iPhone, iPad i Mac uređaja

  -
  Originalni dijelovi

  Svi ugrađeni dijelovi su originalni Apple dijelovi, nakon servisa kod nas nema poruka upozorenja o zamjenskim dijelovima u Vašem uređaju.

  Apple originalni dijelovi

  Posjetite naš Shop

  Zaštitna oprema i maske
  Kaljena stakla i zaštitne folije
  Punjači i kablovi

  Otkup uređaja

  iPhone servis

  Zatražite ponudu za otkup Vašeg starog uređaja

  Imate uređaj “viška” ili Vam je popravak starog neisplativ? Ne dopustite da vam takvi uređaji završe u ladici, zatražite neobvezujuću ponudu za otkup

  Stručnost i iskustvo

  Dugogodišnje iskustvo u servisu Apple uređaja pozicioniralo nas je u sami vrh servisa Apple uređaja u Hrvatskoj, a povjerenje Vas korisnika najveće nam je hvala i potvrda da ono što radimo, radimo kako treba.

  • 2022. godine postajemo certificirani Apple partner za sve van-jamstvene popravke. Time dobivamo pristup svim originalnim dijelovima direktno od Apple-a, te najnovijim servisnim alatima, dijagnostičkim programima i edukacijama naših servisera.

  Uz iPhone servis i izmjenu modularnih dijelova na svim Apple uređajima, možemo se pohvaliti i popravcima i izmjenama elemenata na matičnim pločama svih modela Apple iPhone, iPad i Mac uređaja. Konstantnim učenjem i ulaganjem u tehničare i novu servisnu opremu ostajemo u korak s  vremenom i tehnologijom, a sve s ciljem da servis Vaših uređaja bude što brži, kvalitetniji i povoljniji.

  Stoga ukoliko još niste, kontaktirajte nas sa svojim upitom i postanite dio iKlinika zajednice zadovoljnih korisnika, a svome Apple uređaju podarite još dugo godina sretnog života!

  Call Now Button385 1 5587 240