Promjena tipki na MacBook računalu
Popravak tipkovnica kod mehaničkih oštećenja

Promjena tipki na MacBook računalu

Modifikacija MacBook tipkovnica na lokalni layout 

Kupili ste MacBook računalo u nekoj drugoj državi? Tipkovnica navedenog računala ne zadovoljava Vaše potrebe svojim rasporedom ili ponudom znakova na tipkovnici? Promjena tipki na MacBook računalu riješenje je na Vaš problem. Možemo Vam pomoći modifikacijom Vaše MacBook tipkovnice na lokalni Hrvatski ili na neki drugi layout. Zavisno o Vašim potrebama. Vršimo kompletnu izmjenu znakovnih plastičnih tipki tipkovnice Vašeg uređaja s originalnim tipkama sa znakovima po Vašoj potrebi. Bilo da se radi o tome da na tipkovnici svojeg uređaja želite samo znakove Č, Ž, Š, Đ ili da se radi o kompletnoj izmjeni tipkovnice znakovima drugog pisma. Ukoliko Vaš uređaj ima pozadinsko osvijetljenje tipkovnice, tipke se mijenjaju originalnim tipkama sa znakovima po Vašoj želji, pozadinsko osvijetljenje tipkovnice nastavlja raditi kao i prije promjene tipki. Pozadinsko osvijetljenje imaju sva Mac računala proizvedena iza 2009 godine.

Također kada je to moguće, u slučajevima mehaničkih oštećenja mehanizma tipke ili gubitka određenih tipki vršimo reparaciju postojećih tipkovnica. Pod reparacijom mehaničkog oštećenja smatramo kompletnu izmjenu mehanizma tipke (škara) novim, te postavljanjem novog plastičnog pokrova tipke sa znakom po potrebi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kompletna izmjena plastičnih tipki na hrvatski ili neki drugi jezik

  • Bitno je napomenuti da je u navedenoj usluzi “promjena tipki” riječ o kompletnoj izmjeni plastičnih tipki na hrvatski ili neki drugi jezik, a ne o doprintu, odnosno nadoštampavanju željenih znakova na postojeće tipke. Tipkovnica po završetku servisa izgleda kao da ste svoje MacBook računalo kupili u državi čije znakove na tipkovnici koristite. Ako je promjena tipki na MacBook računalu nešto što Vas zanima, javite nam se!
Promjena tipki - silikonska zaštita

Silikonske zaštite za MacBook tipkovnice

Nudimo silikonske zaštite u različitim bojama koje štite od estetskog trošenja tipkovnice. Zaštita su od prašine ispod tipki, a vrlo se lako čiste i održavaju.
385 1 5587 240