Mac servis
Brze i kvalitetne zamjene ekrana i baterije

Mac servis svih Apple modela

Kompletna usluga

Mac servis svih kvarova i mehaničkih oštećenja Apple iMac, MacBook Pro, MacBook Air i Mac Mini uređaja. Od 2008 modela pa do trenutno najnovijih modela. Prethodno servisu vrši se profesionalna i detaljna dijagnostika kvara Vašeg uređaja, koja je u potpunosti besplatna. Nakon dijagnostike kontaktiramo Vas s točnim rokom i cijenom popravka, a vi odlučujete da li želite ili ne želite popravljati svoj uređaj.

Najbrži Mac servis

Modularne Mac servise koji uključuju zamjenu komponentI poput ekrana, tipki, fleksibilnih kablova, baterije i sl. odrađujemo unutar jednog dana. Kompleksniji popravci poput smočenih uređaja i uređaja s većim fizičkim oštećenjima koji zahtijevaju detaljniju dijagnostiku popravljeni su najčešće u roku 1-3 radna dana.

  Ime

  Email

  Poruka

  • Jamstvo na sve ugrađene dijelove i rad je 6 mjeseci, a detaljne uvjete jamstva saznajte ovdje. Svi dijelovi su original Apple i uređaj ne javlja greške o neuparenosti / neoriginalnim dijelovima nakon ugradnje.

  Zamjena ekrana

  Zamjena ekrana na bilo kojem od Apple računala s originalnim Apple dijelovima, bilo da je riječ o stolnom ili prijenosnom računalu

  Zamjena baterije

  Imamo original Apple baterije za sve modele koji su službeno servisno podržani, a za ostala računala starije proizvodnje nudimo vrhunske zamjenske baterije

  Tipkovnica

  Izmjena tipkovnice na svim Apple prijenosnicima ili komplet top case s novom baterijom, metalnim kućištem, zvučnicima i trackpadom
  Mac servis

  Nadogradnja

  Usporeno Mac računalo nadogradite SSD diskom, procesorom ili radnom memorijom i podignite performanse svog računala

  Mac servis matičnih ploča

  Reparacije matičnih ploča na Apple Mac računalima, bilo da je riječ o smočenom uređaju ili defektu na matičnoj ploči koji je nastao zbog zamora materijala

  Instalacija sustava

  U ponudi imamo nadogradnju postojećeg sustava ili instalaciju na novi disk s migracijom Vaših podataka sa starog diska
  -
  Što napraviti prije servisa?

  Ispratite korake i preporuke koje smo napisali za vas i Vaš uređaj prije nego ga donesete na servis

  Što napraviti prije servisa

  -
  Uklanjanje iClouda

  Saznajte kako ukloniti poveznicu iCloud računa i vašeg Apple uređaja

  Uklanjanje iClouda

  -
  Spašavanje podataka

  Spašavamo podatke iz smočenih i teško uništenih uređaja

  Spašavanje podataka

  -
  Matične ploče

  iKlinika vrši popravke matičnih ploča svih Apple iPhone, iPad i Mac uređaja

  Popravak matične ploče

  -
  Originalni dijelovi

  Svi ugrađeni dijelovi su originalni Apple dijelovi, nakon servisa kod nas nema poruka upozorenja o zamjenskim dijelovima u Vašem uređaju.

  Originalni Apple dijelovi

  Posjetite naš Shop

  Zaštitna oprema i maske
  Dodatna oprema
  Punjači i kablovi

  Otkup uređaja

  Mac servis - otkup uređaja

  Zatražite ponudu za otkup Vašeg starog uređaja

  Imate uređaj “viška” ili Vam je popravak starog neisplativ? Ne dopustite da vam takvi uređaji završe u ladici, zatražite neobvezujuću ponudu za otkup

  Stručnost i iskustvo

  Dugogodišnje iskustvo u servisu Apple uređaja pozicioniralo nas je u sami vrh servisa Apple uređaja u Hrvatskoj, a povjerenje Vas korisnika najveće nam je hvala i potvrda da ono što radimo, radimo kako treba.

  • 2022. godine postajemo certificirani Apple partner za sve van-jamstvene popravke. Time dobivamo pristup svim originalnim dijelovima direktno od Apple-a, te najnovijim servisnim alatima, dijagnostičkim programima i edukacijama naših servisera.

  Uz Mac servis i izmjenu modularnih dijelova na svim Apple uređajima, možemo se pohvaliti i popravcima i izmjenama elemenata na matičnim pločama svih modela Apple iPhone, iPad i Mac uređaja. Konstantnim učenjem i ulaganjem u tehničare i novu servisnu opremu ostajemo u korak s  vremenom i tehnologijom, a sve s ciljem da servis Vaših uređaja bude što brži, kvalitetniji i povoljniji.

  Stoga ukoliko još niste, kontaktirajte nas sa svojim upitom i postanite dio iKlinika zajednice zadovoljnih korisnika, a svome Apple uređaju podarite još dugo godina sretnog života!

  Call Now Button385 1 5587 240