Reparacija MagSafe punjača
Izmjene MagSafe 1 ili 2 kablova i punjača

Reparacija MagSafe punjača

MagSafe reparacija punjača – zamjena kabela

Primjetili ste da se Vaš Mac uređaj više ne puni, a naravno prvo ste posumnjali na punjač, odnosno strujni ispravljač. Vrlo vjerovatno ste u pravu jer navedeni punjači imaju sklonost stradati unutar MagSafe kabela. Neovisno radi li se o MagSafe 1 ili MagSafe 2 punjaču. To se događa zbog dotrajalosti materijala, naročito kod učestalog namatanja kabela i prenošenja punjača. Potrebna Vam je reparacija MagSafe punjača. Potražite nas!

Besplatna dijagnostika

 • Dijagnostika kvara punjača je potpuno besplatna. Svi su klijenti prije servisa uređaja kontaktirani sa detaljnim informacijama o stanju svog uređaja.

  Ime

  Email

  Poruka

  MagSafe 1

  MagSafe 1 dolazi u T I L dizajnu. Koristi se na MacBook Pro i prvoj ediciji MacBook Air uređaja u razdoblju od 2006. do 2009. godine

  MagSafe 2

  MagSafe 2 dolazi samo u T varijanti i nešto je tanji od prethodnika. Koristi se na svim uređajima nakon 2009. godine.

  Ukoliko je krivac što se Vaše Mac računalo ne puni navedeni zamor materijala, brzo i efikasno vršimo izmjenu navedenih MagSafe 1 ili 2 kablova. Zamjena se radi s novim, originalnim kablovima. Specijaliziranim tvorničkim ljepilom sklapamo strujni ispravljač Vašeg računala i dovodimo ga u stanje kao novo. Sve to unutar nekoliko sati od zaprimanja uređaja. Reparacija MagSafe punjača i kablova ne mora biti komplicirana.

  Kada je reparacija MagSafe punjača neisplativa?

  • Ukoliko je unutar strujnog ispravljača (punjača) Vašeg računala došlo do pregorenja više vitalnih elemenata potrebnih za normalno funkcioniranje ispravljača, proglašavamo popravak ispravljača neisplativim. Možemo Vam ponuditi kupovinu novog ispravljača koje uvijek imamo spremne na stanju.
  Call Now Button385 1 5587 240