Privatnost podataka

Patruelis d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca tako da prikuplja samo nužne i osnovne podatke o klijentima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza, informira klijente o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje klijentima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Patruelis d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Patruelis d.o.o. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. Patruelis d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Patruelis d.o.o. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa klijenata i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija. Patruelis d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web stranice ili propusta djelatnika Patruelis d.o.o.

Prigovori i sugestije

Sukladno odredbi članka 8. Zakona o zaštiti potrošača (NN 79/07, 125/07, 79/09), obaviještavamo Vas da nam eventualne prigovore možete uputiti putem e-mail-a na [email protected] ili pisanim putem na adresu Patruelis d.o.o, Fallerovo šetalište 2, 10 000 Zagreb.Na upućeni prigovor dužni smo Vam odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od dana kada je isti zaprimljen.

Prijava povrede i zaštite prava

Patruelis d.o.o. poštuje prava intelektualnog vlasništva i druga prava trećih osoba. Ako vjerujete da je Vaše djelo kopirano ili su na bilo koji drugi način povrijeđena Vaša prava, molimo Vas da nas o tome obavijestite.

Elektronička komunikacija

Kada posjetite www.iklinika.hr ili nam pošaljete elektronsku poštu (e-mail), s nama komunicirate elektronski. Ovime pristajete na elektronsku komunikaciju s www.iklinika.hr. Mi s Vama komuniciramo putem e-maila ili uz pomoć informacija na stranicama www.iklinika.hr . Ovime pristajete na sva pravila, upozorenja, obavijesti i ostale poruke putem kojih mi komuniciramo s Vama. Nije dozvoljeno korištenje neispravnih ili tuđih e-mail adresa, impersonacija druge osobe i/ili organizacije ili bilo kakvo drugačije navođenje na krivi izvor sadržaja i komunikacije.

Copyright

Stranice www.iklinika.hr su u vlasništvu tvrtke Patruelis d.o.o. Sav sadržaj na www.iklinika.hr kao što su tekstovi, grafički sadržaji, zaštitni znakovi (logotipi), ikonice, audio i video zapisi, digitalni downloadi, softverski paketi i podaci vlasništvo su tvrtke Patruelis d.o.o. ili naših partnera i zaštićeni su domaćim i međunarodnim propisima o zaštiti autorskog i srodnih prava odnosno prava industrijskog vlasništva i njihova neovlaštena uporaba predstavlja povredu propisa o zaštiti prava intelektualnog vlasništva.

385 1 5587 240