Korporativno održavanje

Korporativno održavanje

Kompletno IT rješenje za Vašu tvrtku.

 

Današnje tvrtke ne mogu zamisliti rad bez računala, pametnih telefona ili tableta. Pad sustava, sporost računala i sigurnosni problemi utječu na njihovo poslovanje. iKlinika odražava vaš informatički sustav i daje podršku Vašim korisnicima kada je ona potrebna. Obratite nam se za korporativno održavanje i kompletno rješenje Vašeg sustava za mali dio troška zapošljavanja osoblja.

  Ime

  Email

  Poruka

  Centar za korisničku podršku

  Centar za korisničku podršku pomoći će vam u rješavanju problema koji zahtijevaju neposredan te hitan angažman. Pružamo expresno brzu uslugu stoga ne brinite i javite nam se ukoliko imate problem.

  24 satno upravljanje informatičkim sustavima

  Iskusni tehnički eksperti koriste odgovarajuće alate za udaljeni pristup vašem sustavu kako bi što brže, sigurno i efikasno rješavali sve računalne, serverske i mrežne probleme bilo sa PC ili Macintosh opremom kada dođe do problema.

  Telefonska podrška

  Korporativno održavanje pruža telefonsku podršku 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Kontaktirajte nas ako naiđete na problem. Većina problema se rješava udaljenim pristupom tako da možete nastaviti sa poslom u kratkom roku bez gubljenja dragocjenog vremena.

  Podrška na lokaciji klijenta i hitna podrška

  Pružamo podršku putem redovnih terminskih pregleda na mjesečnoj bazi kada naši stručnjaci obavljaju rutinske provjere i optimizaciju IT infrastrukture. Također pružamo podršku u hitnim slučajevima i nepredviđenim problemima bilo preko udaljenog pristupa ili dolaskom na lokaciju.

  Korporativno održavanje- dodatni popusti

  Dodatni popusti

  Tvrtkama i obrtima s kojima je potpisan ugovor “korporativno održavanje” nudimo popuste na servis Apple uređaja, te nabavu novih uređaja i dodatne opreme.
  Call Now Button385 1 5587 240