Spašavanje podataka
Spašavamo podatke sa svih vrsta Hard Diskova, RAID polja, SSD diskova

Spašavanje podataka s Apple uređaja

Spašavanje podataka – data recovery je kompleksan postupak povrata podataka kojima se ne može pristupiti uobičajenim putem. Podaci se spašavaju sa logički neispravnih medija kao i sa fizički oštećenih medija. Pri tom postupku najvažnija je sigurnost samih podataka. Kako bi uspješnost spašavanja podataka bila što veća neophodno je stalno ulagati u nove tehnologije i znanja. Jedino na taj način u mogućnosti smo pružiti Vam profesionalnu uslugu spašavanja podataka. Uspješno spašavamo podatke sa svih vrsta Hard Diskova (SCSI, SATA, PATA, SAS, ZIF…), RAID polja, SSD diskova te svih ostalih digitalnih medija za pohranu podataka.

Profesionalni laboratorij

Spašavanje podataka - profesionalni laboratorij

Mi smo domaći tim professional data recovery inženjera s višegodišnjim iskustvom na području data recovery-a. Posjedujemo laboratorij s najsuvremenijom opremom. Iz tog razloga se sve intervencije i spašavanje podataka na diskovima odvijaju isključivo u našim prostorijama. Nema nikakve potrebe za slanjem medija u neki od inozemnih laboratorija.

Čista komora

Spašavanje podataka - čista komora

Sve intervencije na diskovima odvijaju se u čistoj komori klase 100.  Čista okolina potrebna je jer glave za čitanje i pisanje lebde iznad površine ploča na udaljenosti od oko 10 μm. Važno je i napomenuti da je linearna brzina glave na 3.5” disku brzine vrtnje ploča od 7200okr/min oko 130km/h. Jasno je da svako zrnce prašine na površini ploča može uzrokovati kontakt glave s površinom što gotovo uvijek ima za posljedicu oštećivanje feromagnetskog materijala na pločama. To automatski znači i gubitak podataka.

Fiksni sustav naplate

Spašavanje podataka - fiksni sustav naplate

Izrazito smo ponosni na naš fiksni sustav naplate. Uslugu dijagnostike ne naplaćujemo, a same cijene usluga spašavanja podataka ne ovise o količini i vrsti podataka niti o vrsti datotečnog sustava (Windows, Mac, Unix, Novel…). Poslujemo na principu No Data – No Pay. To znači da u slučaju nepotpunog povrata podataka klijent nema novčanih obveza prema nama. Više o načinima plaćanja.

Spašavanje podataka - data recovery

Trebate spašavanje podataka s Vašeg Apple uređaja?

Ukoliko vam je potreban data recovery obratite nam se s povjerenjem! Tim našeg specijaliziranog laboratorija za spašavanje podataka ponudit će vam uslugu spašavanja podataka s podatkovnog medija poput HDD/ SSD ili nand čipa nekog od Apple uređaja. iKlinika djeluje s lokacije svoga sjedišta u Zagrebu, Fallerovo šetalište 2. Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 20h te subotom od 09 do 15h. Ukoliko bi nam se radije javili s Vašim upitom preko kontakt forme, naši stručnjaci odgovorit će na sva Vaša pitanja najkasnije 1h unutar radnog vremena.

    Ime

    Email

    Poruka

    Call Now Button385 1 5587 240