Slanje poštom

Slanje poštom

U našoj ponudi je i slanje poštom. Naše sjedište nalazi se u Zagrebu, no svoj uređaj možete dostaviti na servis i putem neke od kurirskih službi. Naši se klijenti, zbog jednostavnosti slanja i velike zastupljenosti poslovnica po RH, najčešće odlučuju na slanje putem HP Express, po novome zvan Paket 24, usluge Hrvatske pošte.

Uređaj je prije slanja potrebno adekvatno zaštititi. Najbolje u originalnoj kutiji u kojoj je uređaj izvorno i kupljen. Istu kutiju potrebno je zaštititi od otvaranja (npr. samoljepljivom trakom), upakirati u adekvatnoj kuverti iznutra obloženoj zračnim mjehurićima i kao takvu poslati.

NAPOMENA:

  • U kuvertu koja sadrži vaš uređaj, molimo vas priložite i ceduljicu s vašim podacima, ime prezime, kontakt broj i ako je moguće kraći opis kvara na uređaju, a naši će vas tehničari kontaktirati odmah po primitku pošiljke.
  • Prilikom predaje pošiljke u poštanskom uredu ili kurirskoj službi, navedite da je riječ o vrijednoj i lomljivoj pošiljci, kako bi se to jasno naglasilo na pošiljci te se sa navedenom pošiljkom rukovalo s oprezom

NAŠA ADRESA:

Patruelis d.o.o. Fallerovo šetalište 2 10000 Zagreb
Tel.: 01/5587-240

DOSTAVA

  • Pošiljku u smjeru prema nama šaljete o vlastitom trošku.
  • Slanje uređaja prema vama je besplatno za iznos preko 499 kn. Dostava na području Republike Hrvatske traje najčešće 1 do 2 radna dana, a za određena mjesta težeg pristupa poput određenih otoka 3 do 4 radna dana.
  • Uređaje koje zaprimimo poštom smatramo prioritetnima te ih odmah preuzimamo na besplatnu dijagnostiku i servis kako biste što manje čekali na svoj uređaj.

Patruelis d.o.o. ne odgovara za eventualna oštećenja nastala prilikom transporta paketa.

385 1 5587 240