AirPods servis
Čišćenje i zamjena slušalica i kućišta

Apple AirPods servis

Slušalice ne rade kao prvog dana, ne brini! Povjeri ih Apple Airpods servisu i podari im nove trenutke reprodukcije tvoje najdraže glazbe.

  Ime

  Email

  Poruka

  Čišćenje slušalica

  Slušalice Vam se slabo čuju ili je zvuk postao izobličen? Moguće je da se radi o začepljenim mrežicama ili membrani zvučnika. Airpods servis ih vraća u izvorno stanje u svega 1 sat.
  AirPods servis

  Zamjena slušalice / kućišta

  Ukoliko je nastao kvar sa Vašim AirPods kompletom kod nas možete zamjeniti neispravnu komponentu, bilo da se radi o lijevoj ili desnoj slušalici ili o kućištu AirPods slušalica.
  -
  Što napraviti prije servisa?

  Ispratite korake i preporuke koje smo napisali za vas i Vaš uređaj prije nego ga donesete na servis

  Što napraviti prije servisa

  -
  Uklanjanje iClouda

  Saznajte kako ukloniti poveznicu iCloud računa i vašeg Apple uređaja

  Uklanjanje iClouda

  -
  Spašavanje podataka

  Spašavamo podatke iz smočenih i teško uništenih uređaja

  Spašavanje podataka s vašeg uređaja

  -
  Matične ploče

  iKlinika vrši popravke matičnih ploča svih Apple iPhone, iPad i Mac uređaja

  Popravci matičnih ploča

  -
  Originalni dijelovi

  Svi ugrađeni dijelovi su originalni Apple dijelovi, nakon servisa kod nas nema poruka upozorenja o zamjenskim dijelovima u Vašem uređaju.

  Apple originalni dijelovi

  Posjetite naš Shop

  Zaštitna oprema i maske
  Dodatna oprema
  Punjači i kablovi

  Otkup uređaja

  AirPods servis - otkup uređaja

  Zatražite ponudu za otkup Vašeg starog uređaja

  Imate uređaj “viška” ili Vam je popravak starog neisplativ? Ne dopustite da vam takvi uređaji završe u ladici, zatražite neobvezujuću ponudu za otkup

  Stručnost i iskustvo

  Dugogodišnje iskustvo u servisu Apple uređaja pozicioniralo nas je u sami vrh servisa Apple uređaja u Hrvatskoj, a povjerenje Vas korisnika najveće nam je hvala i potvrda da ono što radimo, radimo kako treba.

  • 2022. godine postajemo certificirani Apple partner za sve van-jamstvene popravke. Time dobivamo pristup svim originalnim dijelovima direktno od Apple-a, te najnovijim servisnim alatima, dijagnostičkim programima i edukacijama naših servisera.

  Uz Airpods servis i izmjenu modularnih dijelova na svim Apple uređajima, možemo se pohvaliti i popravcima i izmjenama elemenata na matičnim pločama svih modela Apple iPhone, iPad i Mac uređaja. Konstantnim učenjem i ulaganjem u tehničare i novu servisnu opremu ostajemo u korak s  vremenom i tehnologijom, a sve s ciljem da servis Vaših uređaja bude što brži, kvalitetniji i povoljniji.

  Stoga ukoliko još niste, kontaktirajte nas sa svojim upitom i postanite dio iKlinika zajednice zadovoljnih korisnika, a svome Apple uređaju podarite još dugo godina sretnog života!

  Call Now Button385 1 5587 240