AirPods servis
Čišćenje i zamjena slušalica i kućišta

Apple AirPods servis

Slušalice ne rade kao prvog dana, ne brini! Povjeri ih Apple Airpods servisu i podari im nove trenutke reprodukcije tvoje najdraže glazbe.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Čišćenje slušalica

Slušalice Vam se slabo čuju ili je zvuk postao izobličen? Moguće je da se radi o začepljenim mrežicama ili membrani zvučnika. Airpods servis ih vraća u izvorno stanje u svega 1 sat.
AirPods servis

Zamjena slušalice / kućišta

Ukoliko je nastao kvar sa Vašim AirPods kompletom kod nas možete zamjeniti neispravnu komponentu, bilo da se radi o lijevoj ili desnoj slušalici ili o kućištu AirPods slušalica.
-
Što napraviti prije servisa?

Ispratite korake i preporuke koje smo napisali za vas i Vaš uređaj prije nego ga donesete na servis

Što napraviti prije servisa

-
Uklanjanje iClouda

Saznajte kako ukloniti poveznicu iCloud računa i vašeg Apple uređaja

Uklanjanje iClouda

-
Spašavanje podataka

Spašavamo podatke iz smočenih i teško uništenih uređaja

Spašavanje podataka s vašeg uređaja

-
Matične ploče

iKlinika vrši popravke matičnih ploča svih Apple iPhone, iPad i Mac uređaja

Popravci matičnih ploča

-
Originalni dijelovi

Svi ugrađeni dijelovi su originalni Apple dijelovi, nakon servisa kod nas nema poruka upozorenja o zamjenskim dijelovima u Vašem uređaju.

Apple originalni dijelovi

Posjetite naš Shop

Zaštitna oprema i maske
Dodatna oprema
Punjači i kablovi

Otkup uređaja

AirPods servis - otkup uređaja

Zatražite ponudu za otkup Vašeg starog uređaja

Imate uređaj “viška” ili Vam je popravak starog neisplativ? Ne dopustite da vam takvi uređaji završe u ladici, zatražite neobvezujuću ponudu za otkup

Stručnost i iskustvo

Dugogodišnje iskustvo u servisu Apple uređaja pozicioniralo nas je u sami vrh servisa Apple uređaja u Hrvatskoj, a povjerenje Vas korisnika najveće nam je hvala i potvrda da ono što radimo, radimo kako treba.

  • 2022. godine postajemo certificirani Apple partner za sve van-jamstvene popravke. Time dobivamo pristup svim originalnim dijelovima direktno od Apple-a, te najnovijim servisnim alatima, dijagnostičkim programima i edukacijama naših servisera.

Uz Airpods servis i izmjenu modularnih dijelova na svim Apple uređajima, možemo se pohvaliti i popravcima i izmjenama elemenata na matičnim pločama svih modela Apple iPhone, iPad i Mac uređaja. Konstantnim učenjem i ulaganjem u tehničare i novu servisnu opremu ostajemo u korak s  vremenom i tehnologijom, a sve s ciljem da servis Vaših uređaja bude što brži, kvalitetniji i povoljniji.

Stoga ukoliko još niste, kontaktirajte nas sa svojim upitom i postanite dio iKlinika zajednice zadovoljnih korisnika, a svome Apple uređaju podarite još dugo godina sretnog života!

385 1 5587 240