Apple Watch servis
Brze i kvalitetne zamjene ekrana i baterije

Apple Watch servis

Kompletna usluga

Apple Watch servis svih kvarova i mehaničkih oštećenja Apple Watch uređaja, od sata 1. generacije pa do trenutno najnovijih modela. Prethodno servisu vrši se profesionalna i detaljna dijagnostika kvara Vašeg uređaja, koja je u potpunosti besplatna. Nakon dijagnostike kontaktiramo Vas s točnim rokom i cijenom popravka, a vi odlučujete da li želite ili ne želite popravljati svoj Apple Watch.

Najbrži Apple Watch servis

Modularne Apple Watch servise koji uključuju zamjenu jednu do dvije komponente poput ekrana, tipki i fleksibilnih kablova, baterije i sl. odrađujemo unutar dana zaprimanja uređaja. Kompleksniji popravci poput smočenih uređaja i uređaja s većim fizičkim oštećenjima koji zahtijevaju detaljniju dijagnostiku popravljeni su najčešće u roku 1-3 radna dana.

  Ime

  Email

  Poruka

  • Jamstvo na sve ugrađene dijelove i rad je 6 mjeseci, a detaljne uvjete jamstva saznajte ovdje. Svi dijelovi su original Apple i uređaj ne javlja greške o neuparenosti / neoriginalnim dijelovima nakon ugradnje.

  Zamjena ekrana

  Ukoliko ste razbili staklo na svome Apple Watch uređaju obratite nam se i zamijeniti ćemo razbijeni ekran novime

  Zamjena baterije

  Baterije s lošim kapacitetom mijenjamo novim originalnim baterijama kako bi vas Watch služio kroz cijeli dan

  Tipke

  Ukoliko neka od tipki ne funkcionira kako treba zamjeniti ćemo flet kabel na kojem se nalaze i pomladiti Vaš Apple Watch
  Apple Watch Servis

  Zadnje staklo

  Ako je zadnje staklo oštećeno, nudimo zamjenu razbijenog stakla na Vašim Apple Watch uređajima

  Zvučnik ili mikrofon

  Ukoliko mikrofon ili zvučnik na Vašem Apple Watch uređaju ne rade kako treba, obratite nam se i otkloniti ćemo navedeni problem

  Programski Apple Watch servis

  Otklanjamo kvarove na uređajima sa srušenim operativnim sustavom unutar nekoliko sati od zaprimanja uređaja
  -
  Što napraviti prije servisa?

  Ispratite korake i preporuke koje smo napisali za vas i Vaš uređaj prije nego ga donesete na servis

  Što napraviti prije servisa

  -
  Uklanjanje iClouda

  Saznajte kako ukloniti poveznicu iCloud računa i vašeg Apple uređaja

  Kako ukloniti iCloud

  -
  Spašavanje podataka

  Spašavamo podatke iz smočenih i teško uništenih uređaja

  Spašavanje podataka s vašeg uređaja

  -
  Matične ploče

  iKlinika vrši popravke matičnih ploča svih Apple iPhone, iPad i Mac uređaja

  Popravci matičnih ploča

  -
  Originalni dijelovi

  Svi ugrađeni dijelovi su originalni Apple dijelovi, nakon servisa kod nas nema poruka upozorenja o zamjenskim dijelovima u Vašem uređaju.

  Apple originalni dijelovi

  Posjetite naš Shop

  Zaštitna oprema i maske
  Kaljena stakla i zastitne folije
  Punjači i kablovi

  Otkup uređaja

  Apple Watch servis - otkup uređaja

  Zatražite ponudu za otkup Vašeg starog uređaja

  Imate uređaj “viška” ili Vam je popravak starog neisplativ? Ne dopustite da vam takvi uređaji završe u ladici, zatražite neobvezujuću ponudu za otkup

  Stručnost i iskustvo

  Dugogodišnje iskustvo u servisu Apple uređaja pozicioniralo nas je u sami vrh servisa Apple uređaja u Hrvatskoj, a povjerenje Vas korisnika najveće nam je hvala i potvrda da ono što radimo, radimo kako treba.

  • 2022. godine postajemo certificirani Apple partner za sve van-jamstvene popravke. Time dobivamo pristup svim originalnim dijelovima direktno od Apple-a, te najnovijim servisnim alatima, dijagnostičkim programima i edukacijama naših servisera.

  Uz Apple Watch servis i izmjenu modularnih dijelova na svim Apple uređajima, možemo se pohvaliti i popravcima i izmjenama elemenata na matičnim pločama svih modela Apple iPhone, iPad i Mac uređaja. Konstantnim učenjem i ulaganjem u tehničare i novu servisnu opremu ostajemo u korak s  vremenom i tehnologijom, a sve s ciljem da servis Vaših uređaja bude što brži, kvalitetniji i povoljniji.

  Stoga ukoliko još niste, kontaktirajte nas sa svojim upitom i postanite dio iKlinika zajednice zadovoljnih korisnika, a svome Apple uređaju podarite još dugo godina sretnog života!

  Call Now Button385 1 5587 240