Promjena konektora punjenja na iPhone uređajima

Treba Vam promjena konektora punjenja na iPhone Uređaju? Konektor za punjenje se prilikom punjenja ili doticaja sa vlagom može oštetiti te pritom dolazi do problema sa prihvaćanjem punjenja na uređaju. Najčešće to bude u obliku prekidanja konekcije sa kablom, pa uređaj puni samo na jednu stranu kabla, a na drugu ne ili puni samo u nekom određenom položaju pa je potrebno podešavati kabel kod svakog punjenja u točno posebni položaj u kojem uređaj želi puniti bateriju. Naravno moguće je i da konektor punjenja prestane u potpunosti puniti uređaj, dok nekada tome prethodi polagano otkazivanje i prekidanje a ponekada samo odjednom prestane raditi.

Što napraviti ako Vam treba promjena konektora punjenja na iPhone -u?

Promjena konektora punjenja na iPhone uredajima

Promjena konektora punjenja na iPhone uređaju se izvodi promjenom dock flat kabla u kompletu, ovisno o modelu uređaja na docku se mogu nalaziti i neke druge komponenete, najčešće mikrofon, spojne točke za zvučnik razglasa i konektor za vibro motorić. Dakle, promjenom konektora za punjenje u kompletu dobivate i novi mikrofon pa ukoliko ste imali i sa njime problema npr. da Vas sugovornik malo lošije čuje ovaj popravak će Vam i taj problem riješiti kao bonus.

Sustav za bežično punjenje je odvojeni sustav od žičanog punjenje, pa ukoliko imate problema sa konektorom za punjenje, a posjedujete doma bežični punjač, možete si pomoći sa punjejem na taj način dok ne nađete vremena za odlazak u servis.

Često je problem do punjenja neki drugi razlog, a ne sami konektor punjenja, te se besplatnom dijagnostikom prije samoga servisa obavezno provjerava kompletni sustav za punjenje kako ne bi bespotrebno mjenjali dock flat kabel. Ako je problem bio recimo na matičnoj ploči uređaja i takva promjena ne bi uopće riješila problem.
Prilikom otvaranja uređaja, uvijek se mjenja vodonepropusna brtva na kućištu uređaja kako bi uređaj zadržao svoju otpornost na vodu i ulazak prašine.
Sami servis konektora punjenja sa dijagnostikom traje cca pola sata do sat vremena, te je jamstvo na popravak 6 mj.

 

385 1 5587 240